Aici vor vota candidații și liderii UDMR în 6 decembrie

Aici vor vota candidații și liderii UDMR în 6 decembrie

Candidații și liderii UDMR vor vota duminică, 6 decembrie, conform listei de mai jos.

Arad

Faragó Péter, candidatul UDMR la Camera Deputaților va vota la ora 8.30, la secția de votare din comuna Dorobanți, amenajată în Casa de Cultură.

 

Bihor

Biró Rozália, candidat la Camera Deputaților, va vota la ora 11, la Oradea, secția de votare 116 de pe strada Republicii, numărul 48.

Cseke Attila, candidatul UDMR la Senat, va vota la ora 9, la Oradea, la secția de votare 42 din cartierul Podgoria.

Oltean Csongor, candidatul UDMR pentru Camera Deputaților va vota la Oradea, la ora 8:15, la secția de votare 123 (strada Moscovei 1).

Szabó Ödön, candidat la Camera Deputaților, va vota dimineața la ora 8, la secția de votare 123 (strada Moscovei 1).

 

Brașov

Kovács Attila, candidat la Camera Deputaților va vota la ora 10, la secția de votare 242 (Școala Gimnazială, bulevardul Brașovului 250).

 

Cluj

Csoma Botond, candidat UDMR pentru Camera Deputaților, va vota la ora 10, în Cluj-Napoca, la secția de votare 163 (strada 11 Octombrie 3).

Hegedüs Csilla, candidat UDMR la Camera Deputaților, va vota la ora 10, în Cluj-Napoca, secția de votare 72 (Dorobanților 72).

László Attila, candidat UDMR pentru Senat, va vota la ora 10, în Cluj-Napoca, la secția de votare 163 (strada 11 Octombrie 3).

Talpas Botond, candidat UDMR pentru Camera Deputaților va vota ora 9:30 la secția de votare nr. 31, amenajată la Școala Internațională Spectrum (Calea Mănăștur, nr. 22-24).

 

Covasna

Antal Árpád, primar al municipiului Sfântu-Gheorghe, va vota la ora 11, la secția de votare nr. 17 (strada Vânătorilor 1, Stadionul Municipal).

Benkő Erika, candidat UDMR la Senat, va vota la ora 12, la secția de votare de pe strada Gróf Mikó Imre numărul 1 din Sfântu-Gheorghe.

Fejér László Ödön, candidat UDMR la Senat, va vota la ora 9:30, la secția de votare 51 din Târgu-Secuiesc.  

Könczei Csaba, candidat UDMR la Camera Deputaților la vota la ora 12.30 la secția de votare nr. 31, la Grădinița Pinocchio Napköziotthonban (Sfântu Gheorghe, str. Lalelelor, nr. 1)

Kulcsár-Terza József, candidat la Camera Deputaților va vota la ora 12, în Sfântu-Gheorghe, la secția de votare din Piața Calvin numărul 3.

Miklós Zoltán candidat UDMR la Camera Deputaților la vota la ora 11.30 la secția de votare nr. 10 amenejată la Grădinița Gulliver (Sfântu Gheorghe, str. Kós Károly, nr. 78.)

Tamás Sándor, președinte al Consiliului Județean Covasna, va vota la ora 9, la secția de votare nr. 63 (Târgu-Secuiesc, strada Bem József nr. 83).

 

Harghita

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, va vota la ora 9, în localitatea Cârța din județul Harghita.

Antal Lóránt, candidat UDMR la Senat, va vota la ora 10, la Odorheiu Secuiesc, în secția de votare amenajată în Liceul Tehnic Bányai János.

Bende Sándor, candidat la Camera Deputaților, va vota la ora 11:30, la secția de votare amenajată în Liceul Teoretic ”Kemény János” din Toplița.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, va vota la ora 10:30, la secția de votare 16 din Miercurea-Ciuc (Bulevardul Frăției 20).

Hajdú Gábor, candidat la Camera Deputaților, va vota la ora 11 în localitatea Șumuleu Ciuc.

Korodi Attila, primarul municipiului Miercurea-Ciuc, va vota la ora 8, la secția de votare nr. 21 din Miercurea-Ciuc (strada Szék 123).

Va vota la Odorheiu-Secuiesc, la ora 12, candidatul UDMR pentru Camera Deputaților, Ladányi László-Zsolt, în secția de votare amenajată la Grădinița KipiKopi.

Tánczos Barna, candidat la Senat, va vota la ora 10, la secția de votare din Sâncrăieni.

Zakariás Zoltán, candidat la Camera Deputaților, va vota la ora 11, la Odorheiu-Secuiesc, în secția de votare amenajată la Școala Generală Móra Ferenc.

 

Hunedoara

Iuliu Winkler, membru al Parlamentului European, va vota la ora 11, la Hunedoara, secția de votare 76 (Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara”, Bulevardul Decebal 11).

 

Mureș

Császár Károly Zsolt, candidat la Senat, va vota la ora 9, la Școala Generală din Fântânele.

Csép Éva Andrea, candidat la Camera Deputaților, va vota la ora 8:30, în Târgu-Mureș, la secția de votare 48 (Cernavoda 2).

Kolcsár Károly, candidat UDMR la Camera Deputaților va vota la ora 8 dimineața la Școala Generală din Periș.

Novák Csaba Zoltán, candidat UDMR pentru Senat, va vota la Târgu-Mureș, la ora 9, la secția de voatre amenajată în Grădinița Licurici. 

Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, va vota la ora 9, la secția de votare 196 din Sovata (strada Principală 196/A).

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Soós Zoltán, va vota la ora 11, la secția de votare 63 din Târgu-Mureș (Bulevardul 1848. nr. 7).

Vass Levente, candidat UDMR la Camera Deputaților, va vota la ora 11:45, la secția de votare 3 din Târgu-Mureș.

Vincze Loránt, membru al Parlamentului European, va vota la ora 10, la Târgu-Mureș, la secția de votare amenajată în Liceul Tehnologic Ion Vlasiu (strada Gheorghe Marinescu nr. 62).

 

Satu-Mare

Kereskényi Gábor, primarul municipului Satu-Mare va vota la ora 11 la secția de votare nr. 52 (Grădinița nr.15, Bulevardul Unirii ; Nr. 9)

 

Magyar Lóránd, candidat la Camera Deputaților, va vota dimineață la ora 8, la Școala Gimnazială Porumbești.

Nagy Szabolcs, candidat UDMR la Camera Deputaților va vota la ora 7 la secția de votare nr. 260, amenajată la Școala cu Clasele I-VIII din Pir.

Pataki Csaba, Președintele Consiliului Județean Satu-Mare, va vota la ora 10, la secția de votare 50 din Satu-Mare (Rodnei 64).

Turos Lóránd, candidat UDMR la Senat, va vota dimineață la ora 7, la secția de votare 282, la Primăria Săcășeni.

 

Sălaj

Candidatul UDMR la Camera Deputaților, Seres Dénes, va cota la ora 9, în Zalău, la secția de votare numărul 9 (Corneliu Coposu 1).

 

Sibiu

Benedek Zakariás, candidat la Camera Deputaților va vota la ora 11, la secția de votare 23 din Sibiu amenajată la Școala Gimnazială Ioan Slavici. 

pe aceeași temă

Hírlevél