UDMR Hunedoara a depus candidaturile pentru parlamentare la BEJ

UDMR Hunedoara a depus candidaturile pentru parlamentare la BEJ

Organizația Județeană a UDMR Hunedoara a depus joi, 27 octombrie candidaturile pentru parlamentare la Biroul Electoral Județean.

Faptul că alegerile parlamentare vor fi organizate, din nou, pe liste județene de partid oferă comunității maghiare din Hunedoara şansa să aibă un deputat, iar eu sunt onorat că pot să conduc lista candidaților pentru Camera Deputaților. Deja se împlinesc 21 de ani de când am început să lucrez în beneficiul comunității, în viața publică hunedoreană, mi-am început activitatea în organizații de tineret și de studenți după care am lucrat în cadrul UDMR. Lucrez cu mult drag pentru comunitatea mea. Sunt convins că noi tinerii nu are rost să stăm în tribună și să comentăm, este important să fim pe terenul de joc şi  să participăm activ în formarea viitorului societății noastre”, a subliniat Széll Lőrincz, consilier al DJST Hunedoara, el fiind pe primul loc pe lista UDMR Hunedoara pentru Camera Deputaților. La depunerea dosarelor de candidatură au participat candidații la Camera Deputaților, Széll Lőrincz,  Zoltán Kofity, Imre Baboczi și Zoltán Margai, respectiv candidații pentru Senat, Grigorie Burján și Zoltán Borsai.

Imediat după vacanța de vară, în cadrul Organizației Județene a UDMR Hunedoara am început pregătirile pentru alegerile parlamentare din decembrie. Cu acest prilej, în ultima perioadă, am discutat cu reprezentanții bisericilor maghiare, organizațiilor civile din județ, cu numeroşi membri ai comunității noastre. Conform celor spuse de ei pot afirma că oamenii sunt optimiști. După bunele rezultate de la alegerile locale, cred că solidaritatea specifică comunității maghiare din Hunedoara va da roade și la alegerile parlamentare din 11 decembrie”, a declarat cu această ocazie președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, Iuliu Winkler, amintind că va fi nevoie de multă muncă și perseverență în următoarele săptămâni pentru a aduce mesajul UDMR la fiecare familie, la cât mai mulți dintre cetățenii județului.

În județul Hunedoara UDMR are liste complete pentru Camera Deputaților și Senat. Lista pentru Camera Deputaților este condusă de Széll Lőrincz, consilier al DJST Hunedoara, după care urmează Ferdinánd Pogocsán, inginer, Márta Máté, inspector școlar general adjunct,  Zoltán Kofity, manager proiecte, István Ferenczi, manager, Imre Baboczi, inginer, Zoltán Margai, șef CHE și Dávid Benedekfi, inginer geolog. Iuliu Winkler, președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR deschide lista candidaților UDMR pentru Senat, pe locul doi fiind Grigorie Burjan, vicepreședintele politic Organizației Județene Hunedoara a UDMR, după care urmează Kinga-Viola Kun-Gazda, profesoară, Pál-Jenő Elekes, inginer și Zoltán Cristan Borsai, administrator.

pe aceeași temă

Hírlevél