Prima pagină > Evenimente
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


18.

17:00
Teatrul Maghiar de Stat din Cluj Napoca

UDMR aniversează 30 de ani de la înființare

Evenimentul va fi marcat în cadrul unei manifestări festive care va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 17.00, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj Napoca. Cu această ocazie vom mulțumi tuturor celor care au contribuit la fondarea Uniunii Democrate Maghiare din România.

Invităm reprezentanții mass-media să fie alături de noi la acest eveniment. Vă rugăm să ne semnalați intenția de participare pe adresa de mail pressoffice@rmdsz.ro până joi, 16 ianuarie, specificând instituția de presă și datele jurnaliștilor care urmează să fie prezenți.

18.

12:00
Cluj Napoca, Valea Chintăului nr.1

CRU se întrunește sâmbătă la Cluj

Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 12.00 la sediul Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (adresa: Valea Chintăului nr.1, Google Maps: http://goo.gl/maps/YeyRo4mTJwP2) .
Pe ordinea de zi a întrunirii se află raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, alegerea președintelui CRU și a membrilor Comisiei Permanente, formarea grupurilor CRU, adoptarea regulamentului și a criteriilor de desemnare a candidaților pentru alegerile locale. Ședința CRU va începe cu acordarea distincțiilor Bradul de Argint.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să ne semnaleze intenția participării la adresa de mail pressoffice@rmdsz.ro până joi, 16 ianuarie, specificând instituția de presă și datele persoanelor care urmează să fie prezente.


24.

11:00
Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu (Calea Turzii 140-142)

Kelemen Hunor va vota duminică la Cluj

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor va vota duminică, ora 11.00 la Cluj, la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu (Calea Turzii 140-142).


21.

Zagreb

UDMR participă la Congresul PPE din Zagreb

Președintele UDMR, Kelemen Hunor va conduce delegația Uniunii la Congresul Partidului Popular European de la Zagreb din 20-21 noiembrie. În cadrul lucrărilor Congresului vor fi aleși noul președinte și vicepreședinții organizației umbrelă, iar întâlnirile bilaterale vor fi un prilej bun pentru delegații UDMR să discute despre problemele și dezideratele comunității maghiare din România.


13.

15:00
str. Republicii nr.60

Consiliul Permanent decide miercuri poziția UDMR referitor la turul doi al alegerilor prezidențiale

La finalul ședinței Consiliului Permanent, aproximativ în jurul orei 15.00, președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține declarații de presă doorstep la sediul Uniunii din Cluj Napoca (str. Republicii nr.60)

 

Biroul de presă al UDMR

27.

Programul președintelui UDMR, Kelemen Hunor (26-27 octombrie)


2.

12:00
Casa Maghiară din municipiu (B-dul Revoluţiei din 1989, nr. 8 )

Programul de mâine al președintelui UDMR, Kelemen Hunor – conferință de presă la Timișoara

Candidatul UDMR la președinție, Kelemen Hunor va susține o conferință de presă la TIMIȘOARA, miercuri, de la ora 12.00, pe teme de politică educațională. Evenimentul va avea loc la Casa Maghiară din municipiu (B-dul Revoluţiei din 1989, nr. 8 ).


13.

18.30
Sfântu Gheorghe, Hotel Park

Kelemen Hunor participă mâine la conferința ”Centenarul nostru - Tineri pentru o Românie multiculturală”

Conferința Tineretului Maghiar din România – MIÉRT, în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice al Guvernului României (DRI) și Consiliul Tinerilor din România (CTR) organizează în 13-14 septembrie, la Sfântu Gheorghe, conferința ”Centenarul nostru - Tineri pentru o Românie multiculturală”. Scopul evenimentului este de a oferi liderilor de tineret din diferite județe o perspectivă mai reală asupra problemei maghiarilor din Transilvania și, pe termen lung, aceștia să poată înțelege mai bine problemele cu care se confruntă minoritățile.

În cadrul conferinței care se va desfășura în limba română, președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține o prelegere pe tema: Fără tabuuri despre dialogul româno-maghiar, vineri, 13 septembrie, de la ora 18.30. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe de la etajul HOTELULUI PARK din Sfântu Gheorghe.
Programul detaliat al conferinței poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/2lRqckR


7.

12:00
Complexul Lobogó, Băile Homorod, județul Harghita

Totul despre RESPEKT!

Conferința Tinerilor Maghiari (MIERT) în parteneriat cu UDMR organizează la finalul acestei săptămâni Tabăra de pregătire pentru activitatea politică destinată angajaților din structurile Uniunii, liderilor organizațiilor de tineret și tinerilor interesați de politică. Evenimentul va avea loc în  6-8 septembrie la Complexul Lobogó din Băile Homorod, județul  Harghita.
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, va susține sâmbătă, 7 septembrie de la ora 12.00 o prelegere cu titlul  „Totul despre RESPEKT!”,  urmată de o dezbatere pe aceeași temă.
Cei care doresc să participe la eveniment se vor înregistra online la adresa pressoffice@rmdsz.ro, specificând numele, nr. de telefon și instituția de presă pe care o reprezintă. Totodată vă rugăm să ne semnalați în același mail, dacă doriți declarații de presă cu președintele UDMR sau cu alți politicieni ai Uniunii.

30.

12:00
Palatul Culturii din Târgu Mureș

CRU se întrunește vineri, 30 august, la Târgu Mureș

Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) va avea loc vineri, 30 august, ora 12.00 la Palatul Culturii din Târgu Mureș. În cadrul reuniunii va fi prezentat raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, va fi desemnat candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale și va fi ales președintele executiv al UDMR.

Reprezentanții presei sunt rugați să își anunțe participarea până joi, 29 august, la adresa: hekmana@yahoo.com.

Pentru detalii și informații vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Hekman Andrea (tel. 0721297628)