Prima pagină > Evenimente > 2019.05.08
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


8.

Premierul Ungariei va efectua o vizită de două zile în Transilvania

La invitația UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ sosește într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureș (1) și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța (2) și Centrul de Protecție a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din județul Harghita .

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor vor susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR (Cluj Napoca, str. Republicii nr. 60)

(1.) Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 și este deschis pentru accesul presei.

 (2.) După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc și Centrul Metodologic. Meciul de hochei de pe terenul din Cârța va începe la ora 15:00 și este deschis pentru accesul presei.

Atenție! Participarea la conferința de presă este condiționată de acreditarea/înregistrarea prealabilă! Putem asigura participarea doar pentru câte un jurnalist de la fiecare organ de presă, respectiv pentru câte un reporter și un operator, în cazul televiziunilor. Acreditarea se poate solicita până la 7 mai, ora 12.00  prin trimiterea unui mail la adresa pressoffice@rmdsz.ro în care veți preciza numele, organul de presă reprezentat, numărul de telefon și adresa de mail valabilă. Acreditarea va fi validată prin confirmare.