Prima pagină > Evenimente > 2020.01.18
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


18.

17:00
Teatrul Maghiar de Stat din Cluj Napoca

UDMR aniversează 30 de ani de la înființare

Evenimentul va fi marcat în cadrul unei manifestări festive care va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 17.00, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj Napoca. Cu această ocazie vom mulțumi tuturor celor care au contribuit la fondarea Uniunii Democrate Maghiare din România.

Invităm reprezentanții mass-media să fie alături de noi la acest eveniment. Vă rugăm să ne semnalați intenția de participare pe adresa de mail pressoffice@rmdsz.ro până joi, 16 ianuarie, specificând instituția de presă și datele jurnaliștilor care urmează să fie prezenți.

18.

12:00
Cluj Napoca, Valea Chintăului nr.1

CRU se întrunește sâmbătă la Cluj

Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 12.00 la sediul Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (adresa: Valea Chintăului nr.1, Google Maps: http://goo.gl/maps/YeyRo4mTJwP2) .
Pe ordinea de zi a întrunirii se află raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, alegerea președintelui CRU și a membrilor Comisiei Permanente, formarea grupurilor CRU, adoptarea regulamentului și a criteriilor de desemnare a candidaților pentru alegerile locale. Ședința CRU va începe cu acordarea distincțiilor Bradul de Argint.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să ne semnaleze intenția participării la adresa de mail pressoffice@rmdsz.ro până joi, 16 ianuarie, specificând instituția de presă și datele persoanelor care urmează să fie prezente.