Prima pagină > Evenimente
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


13.

15:00
str. Republicii nr.60

Consiliul Permanent decide miercuri poziția UDMR referitor la turul doi al alegerilor prezidențiale

La finalul ședinței Consiliului Permanent, aproximativ în jurul orei 15.00, președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține declarații de presă doorstep la sediul Uniunii din Cluj Napoca (str. Republicii nr.60)

 

Biroul de presă al UDMR

27.

Programul președintelui UDMR, Kelemen Hunor (26-27 octombrie)


2.

12:00
Casa Maghiară din municipiu (B-dul Revoluţiei din 1989, nr. 8 )

Programul de mâine al președintelui UDMR, Kelemen Hunor – conferință de presă la Timișoara

Candidatul UDMR la președinție, Kelemen Hunor va susține o conferință de presă la TIMIȘOARA, miercuri, de la ora 12.00, pe teme de politică educațională. Evenimentul va avea loc la Casa Maghiară din municipiu (B-dul Revoluţiei din 1989, nr. 8 ).


13.

18.30
Sfântu Gheorghe, Hotel Park

Kelemen Hunor participă mâine la conferința ”Centenarul nostru - Tineri pentru o Românie multiculturală”

Conferința Tineretului Maghiar din România – MIÉRT, în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice al Guvernului României (DRI) și Consiliul Tinerilor din România (CTR) organizează în 13-14 septembrie, la Sfântu Gheorghe, conferința ”Centenarul nostru - Tineri pentru o Românie multiculturală”. Scopul evenimentului este de a oferi liderilor de tineret din diferite județe o perspectivă mai reală asupra problemei maghiarilor din Transilvania și, pe termen lung, aceștia să poată înțelege mai bine problemele cu care se confruntă minoritățile.

În cadrul conferinței care se va desfășura în limba română, președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține o prelegere pe tema: Fără tabuuri despre dialogul româno-maghiar, vineri, 13 septembrie, de la ora 18.30. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe de la etajul HOTELULUI PARK din Sfântu Gheorghe.
Programul detaliat al conferinței poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/2lRqckR


7.

12:00
Complexul Lobogó, Băile Homorod, județul Harghita

Totul despre RESPEKT!

Conferința Tinerilor Maghiari (MIERT) în parteneriat cu UDMR organizează la finalul acestei săptămâni Tabăra de pregătire pentru activitatea politică destinată angajaților din structurile Uniunii, liderilor organizațiilor de tineret și tinerilor interesați de politică. Evenimentul va avea loc în  6-8 septembrie la Complexul Lobogó din Băile Homorod, județul  Harghita.
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, va susține sâmbătă, 7 septembrie de la ora 12.00 o prelegere cu titlul  „Totul despre RESPEKT!”,  urmată de o dezbatere pe aceeași temă.
Cei care doresc să participe la eveniment se vor înregistra online la adresa pressoffice@rmdsz.ro, specificând numele, nr. de telefon și instituția de presă pe care o reprezintă. Totodată vă rugăm să ne semnalați în același mail, dacă doriți declarații de presă cu președintele UDMR sau cu alți politicieni ai Uniunii.

30.

12:00
Palatul Culturii din Târgu Mureș

CRU se întrunește vineri, 30 august, la Târgu Mureș

Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) va avea loc vineri, 30 august, ora 12.00 la Palatul Culturii din Târgu Mureș. În cadrul reuniunii va fi prezentat raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, va fi desemnat candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale și va fi ales președintele executiv al UDMR.

Reprezentanții presei sunt rugați să își anunțe participarea până joi, 29 august, la adresa: hekmana@yahoo.com.

Pentru detalii și informații vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Hekman Andrea (tel. 0721297628)


20.

11.00
Cluj Napoca, BT Arena

Bursa locurilor de muncă, mâine, la Cluj Napoca

Departamentul pentru Administrația Publică Locală a Prezidiului Executiv UDMR, în colaborare cu administrațiile locale din mai multe județe din Transilvania participă joi, 20 iunie la organizarea bursei locurilor de muncă pentru tineri, la BT Arena din Cluj Napoca. Evenimentul intitulat ”HaiAcasă! Bursa de joburi” se va desfășura între orele 11.00 - 20.00 și va găzdui peste 200 de companii locale din județele Bihor, Harghita, Satu Mare și Covasna.

Formularul de înregistrare pentru cei interesați să participe la eveniment este accesibil AICI.

Vă informăm că la ora 15.00, reprezentanții presei vor avea posibilitatea de a realiza interviuri cu liderii UDMR din administrațiilor publice menționate.


26.

Cluj Napoca (str. Republicii nr. 60)

În ziua alegerilor centrul electoral al UDMR va fi la Cluj

Vă informăm că, duminică, 26 mai, centrul electoral al UDMR va fi la Cluj Napoca, la sediul Prezidiului Uniunii din str. Republicii nr.60.

Reprezentanții presei sunt așteptați de la ora 19.00. Politicienii și liderii Uniunii vor fi disponibili pentru declarații și interviuri încă de la primele ore ale serii. 

După închiderea urnelor, președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține o declarație de presă.

Vă rugăm să ne comunicați intenția Dvs. de participare la adresa pressoffice@rmdsz.ro.


19.

12:00
Satu Mare (str. M. Viteazu nr.10)

Conferință de presă a președintelui UDMR, Kelemen Hunor, mâine, la Satu Mare

Președintele UDMR, Kelemen Hunor va susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare duminică, 19 mai, ora 12.00, la Satu Mare, împreună cu președintele organizației județene a Uniunii, Pataki Csaba și președintele organizației municipale a UDMR, Kereskényi Gábor.

Conferința de presă va avea loc la sediul Organizației Județene a Uniunii din Satu Mare (str. M. Viteazu nr.10).


8.

Premierul Ungariei va efectua o vizită de două zile în Transilvania

La invitația UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ sosește într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureș (1) și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța (2) și Centrul de Protecție a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din județul Harghita .

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor vor susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR (Cluj Napoca, str. Republicii nr. 60)

(1.) Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 și este deschis pentru accesul presei.

 (2.) După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc și Centrul Metodologic. Meciul de hochei de pe terenul din Cârța va începe la ora 15:00 și este deschis pentru accesul presei.

Atenție! Participarea la conferința de presă este condiționată de acreditarea/înregistrarea prealabilă! Putem asigura participarea doar pentru câte un jurnalist de la fiecare organ de presă, respectiv pentru câte un reporter și un operator, în cazul televiziunilor. Acreditarea se poate solicita până la 7 mai, ora 12.00  prin trimiterea unui mail la adresa pressoffice@rmdsz.ro în care veți preciza numele, organul de presă reprezentat, numărul de telefon și adresa de mail valabilă. Acreditarea va fi validată prin confirmare.