Dosarele candidaților UDMR vor fi depuse, luni dimineață, la BEJ Hunedoara

28.10.2012 | Hunedoara

Consiliul Permanent Județean a definitivat, duminică, lista candidaților Organizației Județene Hunedoara a UDMR pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c., conform mandatului ce i-a fost încredințat de Consiliul Reprezentanților Județeni ai organizației.

Astfel, pentru Senat vor candida: Andras Iosif, profesor universitar în colegiul nr.1. Valea Jiului; Kocsis Attila-Levente,  profesor, în  colegiul nr.2; inginerul Pogocsán Ferdinand-Zoltán în colegiul nr.3, Deva- Hunedoara- Hațeg.

Pentru Camera Deputaților, candidații UDMR sunt următorii: în colegiul nr.1, inginerul Dezmeri Ștefan Ioan; în colegiul nr.2, Ferenczi István, inginer; în colegiul nr.3, Kofity Zoltán, inginer; în colegiul nr.4, Lupeni, Benedekfi David, geolog; în colegiul nr. 5, Petroșani, Baboczi Imre, inginer; în colegiul nr.6, Deva, Burjan Grigorie, inginer;  în colegiul nr. 7, Hunedoara, Takács Aranka, profesor.

„Pe lângă toate neajunsurile,  Legea electorală are și un aspect pozitiv, și anume păstrarea caracterului proporțional al reprezentării. Acest aspect este foarte important, deoarece nici un vot exprimat în favoarea candidaților UDMR nu se pierde, iar opțiunea electoratului poate să aducă în județul Hunedoara un mandat de parlamentar pentru UDMR. Conștienți de șansa pe care o avem, vom construi o campanie pozitivă bazată pe viziunea noastră asupra dezvoltării județului Hunedoara sintetizată în planul de dezvoltare ”Hunedoara 2020”. Ne vom adresa  comunității noastre, precum și întregului electorat din județ. Consultarea publică care stă la baza eleborării ofertei noastre electorale a fost derulată în vara anului 2011. Viziunea noastră este o sinteză a opiniilor exprimate de fiecare dintre membrii comunității noastre.  Conform deciziei luate în Consiliul Reprezentanților Județeni, acel politician care  va câștiga un mandat de parlamentar UDMR în județul Hunedoara va reprezenta întregul județ în forul legislativ al României, nu numai alegătorii colegiului în care a fost votat”, a declarat președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, deputatul european Iuliu Winkler.

Dosarele candidaților UDMR vor fi depuse, luni dimineață, la Biroul Electoral Județean Hunedoara.