Hunedoara: UDMR a depus liste de candidați pentru 16 localități și pentru Consiliul Județean

27.04.2016 | Hunedoara
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Hunedoara: UDMR a depus liste de candidați pentru 16 localități și pentru Consiliul Județean

Organizația Județeană Hunedoara a UDMR a depus liste de candidați în 16 localități din județ, dintre care 7 municipii și 3 orașe, precum și pentru Consiliul Județean pentru alegerile locale care vor avea loc în 5 iunie a.c. 

Lista pentru Consiliul Județean Hunedoara este condusă de liderul UDMR Lupeni, consilierul local Benedekfi David, care este urmat de Burjan Grigorie, vicepreședinte al  Organizației Județene Hunedoara a UDMR.

La Deva, lista de candidați este deschisă de președintele organizației locale, consilierul local Pogocsán Ferdinand, urmat de prof . Máté Marta.

Dr. Hajdu Gizella deschide lista candidaților UDMR pentru Consiliul local Petroșani, ea fiind urmată de Fülöp Béla. Pentru Consiliul local Vulcan, prof. Illyés Katalin conduce lista candidaților UDMR.

UDMR a decis să intre în cursa pentru funcția de primar în Lupeni și Hunedoara, unde vor candida Benedekfi David, respectiv  Kofity Zoltán.

"Alegerile locale sunt un moment important pentru UDMR în județul Hunedoara,  o adevărată provocare, deoarece trebuie să dovedim din nou unitatea și solidaritatea comunității noastre. Prin candidații pe care i-am propus dorim să continuăm aceeași activitate politică echilibrată pe care am avut-o și până acum. Printre obiectivele noastre se află bunul mers al localităților și al întregului județ, dar și obiective specifice comunității maghiare din județ, tradițiile, cultura, educația în limba maternă, într-un cuvânt respectul pentru comunitate. Ne-am propus să păstrăm prezența actuală în consiliile locale și, dacă se poate, să recâștigăm prezența în câteva dintre localitățile din județ", a afirmat liderul Organizației Județene Hunedoara a UDMR, deputatul european Iuliu Winkler, cu prilejul înregistrării candidaturilor. 

Winkler a ținut să mulțumească tuturor celor care, în contextul creat de noua lege electorală, au semnat pentru depunerea listelor de candidați ai UDMR Hunedoara.

 

 

 

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.