Organizația județeană a UDMR Mureș își va alege noul președinte săptămâna viitoare

17.02.2017 |

Vinerea viitoare, în 24 februarie, de la ora 15, delegații organizației județene a UDMR din județul Mureș se vor întruni pentru a alege noul președinte a organizației. Și-a depus dosarul de candidatură președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc.

„Organizarea alegerilor interne este pe ultima sută de metri. Conform regulamentului intern, până la termenul limită, 15 februarie, o singură persoană și-a depus dosarul de candidatură, iar pentru că îndeplinește condițiile necesare candidatura lui Péter Ferenc a fost acceptată de către Consiliul Permanent Județean”, a declarat Kovács Levente, președintele executiv al organizației județene UDMR. Acesta a adăugat: „Pe ordinea de zi, în afara alegerii noului președinte, se află și alegerea membrilor în comisiile de etică și disciplină a organizației, de supraveghere a statutului, respectiv alegerea unui nou membru în CRU și modificarea statutului organizației”.

Aproximativ 350 de delegați și mai mulți invitați vor participa la evenimentul organizat în Palatul Culturii din Târgu Mureș.