Seres Dénes: Respect pentru Transilvania, respect pentru Sălaj!

12.11.2016 |

Seres Dénes: Respect pentru Transilvania, respect pentru Sălaj!

„Transilvania, Sălajul și oamenii care trăiesc aici merită respect”,  a spus deputatul Seres Dénes, președintele organizației județene UDMR din Sălaj, la ședințele consiliilor reprezentanților locali ai Uniunii organizate în 11 noiembrie în patru localități din județul Sălaj.

La întâlnire, senatorul Végh Sándor a spus: „Vrem un stat modern, unde comunitățile locale au dreptul de a decide singure în toate problemele care le privesc în mod direct, fără să li se impună decizii de la București”.

Știm că Transilvania, Sălajul au un viitor pentru noi toți. Acest lucru ar trebui să îl știm cu toții. Știm că ce este bun pentru Transilvania, este bun și pentru România, iar ce este bun pentru maghiari, este bun și pentru români, sași și rromi. Transilvania este motorul acestei țări, unde este bine să trăiești, unde putem construi un viitor împreună”, a conchis Seres Dénes, explicând că UDMR susține forma de reorganizare regională care conferă drept de decizie localităților din Transilvania și elimină birocrația inutilă și influența Bucureștiului în deciziile locale.

Deputatul Seres Dénes, senatorul Végh Sándor și Szilágyi Róbert István, vicepreședintele Consiliului Judeţean Sălaj vor vizita în următoarele zile și celelalte localități din județ pentru că, în opinia lor, este nevoie de un dialog constant cu comunitățile locale pentru a le putea reprezenta interesele în Capitală.