Seres Dénes: Vrem să construim un Sălaj, o Transilvanie, în care bunăstarea familiilor este garantată

03.11.2016 |
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


Seres Dénes: Vrem să construim un Sălaj, o Transilvanie, în care bunăstarea familiilor este garantată

„Este foarte important să ne știm familiile în siguranță, iar pentru asta avem nevoie de locuri de muncă bine plătite. Trebuie să construim un mediu în care ne putem crește copiii liniștiți, dar și bunăstarea celor vârstnici este garantată”, a arătat Seres Dénes, candidatul UDMR pentru Camera Deputaților, miercuri, 2 noiembrie, la Vârșolț și la Pericei, unde a participat la ședințele consiliilor reprezentanților locali ai Uniunii împreună cu Szilágyi Róbert István, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj.

Bunăstarea materială, siguranța financiară sunt și vor fi o prioritate a UDMR, pentru că viitorul Transilvaniei depinde de dorința tinerilor de a-și planifica viitorul aici. Trebuie să construim un Sălaj, o Transilvanie, de unde tinerii nu vor să emigreze, unde vor să se întoarcă. Unde vor să întemeieze o familie, unde își găsesc ușor un loc de muncă după terminarea studiilor”, a arătat președintele organizației județene a UDMR din Sălaj.

Prezent la eveniment, senatorul Végh Sándor a spus: „Păstrarea culturii și a tradițiilor noastre reprezintă unul dintre cei doi piloni ai dăinuirii, rămânerii pe pământul natal. Celălalt este întemeierea familiilor și creșterea copiilor. Pentru mulți, creșterea copiilor reprezintă un real efort, astfel încât vom iniția ca, până în 2020, să se introducă scutiri de la plata impozitelor pentru familiile mari, o regândire a sistemului de impozite care ar ajuta familiile în creșterea copiilor. Inițiem introducerea unei scheme de impozitare prin care familiile să beneficieze de reduceri la plata impozitelor în funcție de numărul copiilor pe care îi au în întreținere. Concret, această măsură ar însemna 4 la sută pentru 2 copii, 6 la sută pentru 3 copii, iar pentru 4 copii 8 la sută reducere la plata impozitului pe venit”.

Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.