UDMR a depus liste complete de candidați în fiecare județ al țării

27.10.2016 | Alegeri parlamentare
  • Mărime
    text
  • Trimite prin e-mail
  • Tipăreşte

  • Trimite prin:
  • Share


UDMR a depus liste complete de candidați în fiecare județ al țării

„UDMR a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare în toate județele ţării, în București și circumscripția electorală din străinătate”, a declarat azi, la prânz, președintele executiv al Uniunii, Kovács Péter. Potrivit afirmațiilor sale, reprezentarea etnică solidă este singura soluție în vederea protejării și extinderii drepturilor comunității maghiare.

„Prezența noastră la București este obligatorie, avem nevoie de o reprezentare echitabilă, proporțională în Parlament, unde ne putem exprima ideile și susține proiectele. Unde putem afirma cu toată răspunderea că ceea ce este bun pentru Transilvania este bun și pentru România, ceea ce este bun pentru maghiarii din România este bun și pentru toți românii”, a subliniat președintele executiv, subliniind, totodată, că rolul UDMR este de a consolida atribuțiile autorităților locale și județene, pentru a ajuta comunitățile locale. 

Kovács Péter a mai precizat că, în acest an, UDMR pornește cu forțe noi în competiția electorală, echipa de reprezentare având în componență, alături de colegii cu multă experiență, și mulți candidați tineri, competitivi, dedicați valorilor democratice și ideii de progres și bunăstare a întregii țări.

Ne dorim o țară în care sunt consolidate drepturile noastre, iar economia țării este puternică. Este și interesul nostru să trăim într-o țară care se dezvoltă într-un ritm accelerat și dinamic”, a mai subliniat, în declarația sa, liderul executiv al Uniunii.

De 27 de ani UDMR este prezent și activ în Parlamentul României. Indiferent că ne-am aflat la guvernare sau în opoziție, obiectivul major a fost mereu același: mai multe drepturi și atribuții pentru comunitățile locale, mai multă siguranță pentru familii și, nu în ultimul rând, susținerea bunei conviețuiri între români și maghiari”, a spus Kovács Péter, adăugând că formațiunea propune pentru următorul mandat adoptarea unei serii de măsuri menite să contribuie la progresul economic al Transilvaniei și al celorlalte regiuni ale țării, la siguranța și bunăstarea oamenilor.

”Dorim să construim o țară în care este bine să trăiești, unde familiile noastre au siguranța și stabilitatea garantate, unde nu sunt puse în pericol drepturile și bunurile comunităților locale”, a conchis președintele executiv al Uniunii.  

Fişier audio:
Declarația audio a președintelui executiv UDMR, Kovács Péter


Atenție! Ne rezervăm dreptul de a modera comentariile.