Prima pagină > Interviuri
Interviurile Europa FM László Borbély la
Interviurile Europa FM László Borbély la "Interviurile Europa Fm"
23.02.2012 | Mediu , Actualitate politică

Vicepreşedintele politic al UDMR ne spune care sunt motivele pentru care coaliţia de guvernare refuză declanşarea alegerilor anticipate. Totodată, Laszlo Borbely explică de ce vrea să amîne aplicarea noii taxe auto.

Cei care au insistat cu SMURD-ul nu au evaluat bine situaţia; oamenii au spus 'Stop joc' (interviu)
18.01.2012 | Actualitate politică

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, este de părere că românii au înţeles măsurile de austeritate din 2010 şi 2011 şi au "răbdat", iar "picătura care a umplut paharul" şi care i-a determinat să protesteze a fost reforma din sistemul sanitar. În opinia sa, cei care au insistat mai mult decât trebuia pe acest subiect nu au evaluat foarte bine situaţia.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: „Autonomia nu atinge integritatea teritorială”

Autor: George Radulescu, www.adevarul.ro

“Vrem să facem din banii publici profit privat?” -  Războiul din Sănătate între “baronii” UDMR şi “băieţii deştepţi” ai preşedintelui Băsescu
“Vrem să facem din banii publici profit privat?” - Războiul din Sănătate între “baronii” UDMR şi “băieţii deştepţi” ai preşedintelui Băsescu
22.12.2011 | Actualitate politică

Preşedintele UDMR a declarat pentru gândul că proiectul noii legi a Sănătăţii, conceput de Administraţia Prezidenţială, trebuie să fie în interesul cetăţeanului şi nu al "băieţilor deştepţi din zona asigurărilor de sănătate privată". Traian Băsescu a declarat miercuri la postul public de radio că UDMR şi un ministru blochează reforma sănătăţii de teama baronilor din sistemul de sănătate.

"Dacă pică sub pragul de 50%, USL are o problemă uriaşă"
22.12.2011 | Actualitate politică

UDMR avertizează USL, ai căror lideri au dezavuat orice colaborare viitoare cu formațiunea maghiară, că fac o greșeală. "Dacă USL va pica sub acest prag, va avea o problemă uriaşă", declară preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor într-un interviu acordat "Evenimentului zilei". El se declară mirat de comportamentul politic al liberalului Crin Antonescu. "În politică nu este bine să închizi uşile să pui un lacăt şi să pleci şi de acasă", atrage atenţia Kelemen.

Kelemen Hunor la
Kelemen Hunor la "Interviurile Europa FM"
06.12.2011 | Actualitate politică

László Borbély la
László Borbély la "Interviurile Europa FM"
28.11.2011 | Actualitate politică

Semnal de alarmă din partea Ministerului Mediului : 17 judeţe nu au reuşit să depună proiecte finanţate din fonduri europene şi riscă să piardă banii!

Senatorul UDMR György Frunda la
Senatorul UDMR György Frunda la "Interviurile Europa FM"
08.11.2011 | Actualitate politică

PDL, UDMR şi UNPR şi-au manifestat intenţia de a avea un candidat propriu pentru postul de al doilea om în stat.