Prima pagină > Interviuri
17.11.2011 |

Kelemen Hunor la Interviurile Europa FM
15.06.2011 |

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost invitatul profesorului Daniel Barbu la emisiunea "Interviurile Europa FM", pentru o discuţie despre motivele liderilor maghiari de a respinge reorganizarea administrativă propusă de PDL şi despre eventualele soluţii ale blocajului apărut în coaliţia de Guvernământ.

Interviurile Europa FM Interviurile Europa FM cu Korodi Attila
18.05.2011 |

Deputatul UDMR Korodi Attila, a fost invitatul profesorului Daniel Barbu la emisiunea "Interviurile Europa FM" pentru o discuţie despre criza apărută în coaliţia de guvernare după ce Camera Deputaţilor a adoptat tacit legea privind aborgarea dreptului de a studia Istoria şi Geografia în limba maternă.

Interviurile Europa FM cu Markó Béla
21.09.2011 |

Ascultaţi o discuţie extrem de interesantă pe teme de politică internă, de la funcţionarea coaliţiei de guvernământ la schimbarea legilor electorale, dar şi un nou punct de vedere cu privire la modul în care România trebuie să acţioneze în Consiliul miniştrilor europeni de Justiţie şi Afaceri Interne, în privinţa integrării în Spaţiul Schengen.