Conferința de presă: Parteneriat pentru viitor

Conferința de presă: Parteneriat pentru viitor

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Coaliția România Sustenabilă - Parteneriat pentru viitor

Marți, 13 aprilie 2021, începând cu ora 11:00, Guvernul României prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, desfășoară evenimentul de lansare a Acordului de colaborare cu Asociația Coaliția România Sustenabilă - “Parteneriat pentru viitor”, cu participarea viceprim-ministrului Hunor KELEMEN, consilierului de stat László BORBÉLY și a reprezentantului Coaliției România Sustenabilă, Dragoș TUȚĂ.

Semnarea acordului menționat vine în contextul implementării eficiente în țara noastră a principiilor Agendei 2030 prin Strategia Națională pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, demers ce necesită sprijinul și implicarea tuturor actorilor din societate. Coaliția România Sustenabilă reunește până în acest moment aproximativ 50 de organizații reprezentative pentru societatea civilă și mediul privat.

Reprezentanții mass-media interesați să participe fizic la eveniment sunt rugați să transmită informații pentru acreditare (nume, prenume, instituție de presă, serie și număr de buletin, date de contact) până luni, 12 aprilie, ora 14:00 la adresa de e-mail: dezvoltaredurabila@gov.ro.

Din cauza restricțiilor în vigoare, participarea în sală este limitată la maxim 14 jurnaliști. Din acest motiv, vom permite accesul unui reprezentant/instituție media. Imaginile foto-video vor fi asigurate de către echipa tehnică a Guvernului. Conferința de presă va fi transmisă live pe conturile Facebook și YouTube ale Guvernului și prin sistemul unic de distribuție al Palatului Victoria.

Persoane de contact:

Aniela Pascu, consilierul de presă al lui BORBÉLY László (0765 462 578)

Zahoránszki Brigitta, consilierul de presă al lui KELEMEN Hunor (0751 138 318)

pe aceeași temă

Hírlevél