Conferința de presă a preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor

Conferința de presă a preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor

Consiliul Reprezentanților Unionali (CRU) se va reuni joi pentru adoptarea regulamentului de nominalizare a candidaților la alegerile parlamentare. În contextul situației epidemiologice, ședința va avea loc online, iar la finalul acesteia, la ora 15.00, preşedintele Kelemen Hunor va susține o conferință de presă referitor la deciziile adoptate. Conferința de presă va avea loc la sediul Uniunii din strada Republicii 60, eveniment ce va transmis și live, pe Facebook.

 

Important!

 

  1. Participarea la conferința de presă a președintelui UDMR este condiționată de o înregistrare prealabilă. Avem posibilitatea de a primi cel mult 20 de persoane la fața locului, în ordinea anunțării participării. Vă rugăm să vă înregistrați participarea (nume, redacție, număr de telefon) pe adresa de mail pressoffice@rmdsz.ro până la data de 26 august, ora 15.00.

 

  1. Jurnaliștii care nu vor putea fi prezenți la fața locului vor avea posibilitatea de a adresa întrebări în secțiunea de comentarii a transmisiei de pe Facebook LIVE, în timpul conferinței de presă.

pe aceeași temă

Hírlevél