Kelemen Hunor: Nu este niciun risc pentru sănătatea noastră, votarea se desfășoară în siguranță

Kelemen Hunor: Nu este niciun risc pentru sănătatea noastră, votarea se desfășoară în siguranță

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat în satul său natal, Cârța, pentru continuitate, progres și pentru dezvoltare. ”Astăzi am votat pentru continuitate, atât în Cârța, cât și în județul Harghita, ca să putem îmbunătăți condițiile pentru creșterea calității vieții. Avem nevoie de autorități locale legitime, stabile, pentru că haosul predomină în toată țara”, a subliniat președintele UDMR. 

Liderul Uniunii a îndemnat maghiarii din România să-și exercite dreptul de vot, pentru că procedura de vot se desfășoară în condiții de siguranță, nu există niciun risc pentru sănătate.
Referitor la miza alegerilor locale de astăzi, președintele Kelemen Hunor a declarat că, în ultimii ani, maghiarii din România au reușit să obțină rezultate foarte bune atunci când au fost uniți. ”Să dăm dovadă de unitate și astăzi, numai așa vom fi o comunitate puternică!

Să nu fim comozi, să fim solidari. Să mergem la vot chiar dacă primarul maghiar nu are un contracandidat în localitatea noastră, pentru că soarta întregului județ poate depinde și de votul nostru”, a subliniat Kelemen Hunor

pe aceeași temă

Hírlevél