Kelemen Hunor: sunt mândru de rezultatul obținut, sunt mândru de alegătorii noștri!

Kelemen Hunor: sunt mândru de rezultatul obținut, sunt mândru de alegătorii noștri!

Rezultatul de astăzi nu este meritul meu personal, ci rezultatul și vocea unei comunități puternice - a subliniat Kelemen Hunor, duminică, după închiderea urnelor. Rezultatele sondajelor exit poll, de 3,9-4,6 la sută, demonstrează că am primit mai multe voturi decât la alegerile prezidențiale din 2009 și 2014, dar, desigur, trebuie să așteptăm cifrele finale.

Candidatul UDMR la președinție  a mulțumit tuturor celor care l-au votat, comunității maghiare, care l-a susținut și i-a acordat încrederea, că ar putea reprezenta maghiarii din România la acest nivel. El a mulțumit alegătorilor români și celor aparținând altor naționalități, care au înțeles apelul la respect și încredere, precum și voluntarilor și colegilor din UDMR care au participat la succesul acestei campanii.
Kelemen Hunor a declarat că, deși campania electoral s-a încheiat, munca va continua. În anul următor, Uniunea se va confrunta cu alte două alegeri și va continua să promoveze programul electoral elaborat acum, care se concentrează pe viitor, respect, demnitate umană, educație, mediu și relația dintre majoritate și minoritate.
„Sunt convins că viziunea pe care o propunem comunității noastre și societății românești poate contribui semnificativ la construirea unei țări mai bune”, a subliniat Kelemen.

pe aceeași temă

Hírlevél