UDMR nu a votat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei

UDMR nu a votat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei

Grupul UDMR nu a votat moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Economiei. Turos Lóránd, liderul grupului UDMR din Senat a sublinat că, scopul UDMR este dezvoltarea țării prin investiții serioase și măsuri de redresare a economiei. Acesta este obiectivul partenerilor de coaliție, astfel colaborăm în Guvern și în Parlament. Plenul Senatului a dezbătut marți moțiunea simplă, iar poziția UDMR a fost susținută de senatorul Antal Lóránt.

În cadrul dezbaterii din plen, senatorul de Harghita, Antal Lóránt, membru în comisia economică, a precizat că în cele 83 de zile de activitate ale domnului Claudiu Năsui ca ministru al Economiei nu puteau fi rezolvate probleme care există de zeci de ani în economia României.

“Claudiu Năsui conduce un minister dintr-un domeniu dificil , de abia 83 de zile, timp în care a elaborat un program pentru reindustrializare si crearea unui cadru predictibil pentru industria romaneasca. Totodată, după un an greu pentru economie, bugetul actual este echilibrat și țintit pe investiții", a declarat Antal Lóránt. UDMR susține procedurile democratice, însă în acest moment considerăm că moțiunea împotriva domnului ministru, Claudiu Năsui, nu este justificată. Este nevoie de continuitate pentru a se ajunge la o stabilitate economică– a subliniat senatorul UDMR, Antal Lóránt.

pe aceeași temă

Hírlevél