O administrație județeană mai apropiată de cetățeni – este deviza noului președinte al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc

O administrație județeană mai apropiată de cetățeni – este deviza noului președinte al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc

În urma alegerii sale în funcție, la finalul săptămânii trecute, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, și-a preluat noile atribuții de conducere a administrației județene.  

Noul președinte al CJ Mureș declară că, în perioada următoare, va elabora o analiză profundă a activității Consiliului Județean, va inventaria problemele existente, iar spre sfârșitul lunii iulie va prezenta o situație clară a bugetului disponibil și a folosirii acestuia, în mod eficient.

Îmi doresc ca, până la finele lunii iulie, să existe o analiză concretă și o imagine de ansamblu referitoare la situația economică actuală a județului și indicii de performanță ai acestuia. Este important să punem în practică proiectele și planurile de dezvoltare astfel încât locuitorii județului să poată beneficia cât mai curând de rezultatele încrederii investite prin votul lor acordat candidaților UDMR pe 5 iunie”, a afirmat Péter Ferenc.

Președintele Consiliului Județean Mureș consideră că este nevoie de o schimbare de mentalitate în spațiul public și politic din județul Mureș: ”Este nevoie de un alt mod de a face politică, trebuie să fim mai deschiși față de oameni și să nu uităm nici o zi faptul că noi suntem în slujba cetățeanului și nu invers. Această schimbare de atitudine vreau să existe în cadrul Consiliului Județean”.

Referitor la prima zi de activitate în administrația județeană, Péter Ferenc a declarat: ”Am fost primit azi dimineață de oameni optimiști și încrezători. Vreau ca această atmosferă să predomine în următorii patru ani. Sunt convins că singura modalitate de a revigora județul Mureș este să facem acest lucru într-un mediu de lucru liniștit și prietenos”.


pe aceeași temă

Hírlevél