Décsei Atilla Lehel

Décsei Atilla Lehel

Adresă:

420180, Bistrita, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 46, Judetul Bistrita Nasaud

Décsei Attila are 42 ani, este președintele organizației județene UDMR Bistrița-Năsăud din anul 2010.

În perioada 1997-2001 și-a definitivat studiile la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, ulterior obținând și diploma de master în domeniul Științei Mediului.

Între anii 2000-2007 a avut funcția de membru și vicepreședinte al organizației de tineret al UDMR Bistrița-Năsăud.

Din anul 2001 este vicepreședinte executiv, responsabil pentru relația cu organizațiile teritoriale. Din anul 2010 este președintele organizației județene UDMR Bistrița-Năsăud. Principalul obiectiv al său a fost redobândirea reprezentării comunității maghiare în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, înregistrând un rezultat în acest sens după 12 ani de muncă continuă.

În 2020 a fost ales consilier județean și președinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Prima propunere în calitatea sa de consilier județean a fost depusă în luna decembrie 2020, prin care a venit cu inițiativa înființării unui grup tehnic pentru dezvoltarea cicloturismului în județ, grup care deja a și demarat lucrările.

Ca inginer șef al Sistemului de Gospodărire a Apelor – Bistrița-Năsăud a acumulat experiență în activitatea specifică, aferentă Colegiului Prefectural și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, experiență care îl recomandă suplimentar pentru funcția de subprefect, pentru care a fost nominalizat.

pe aceeași temă

Hírlevél