Oltean Csongor

Oltean Csongor

Telefon:
Adresă:

Sfântu Gheorghe, str. Stadionului nr. 7, bl. 4. ap. 23, județul Covasna

Website:

Oltean Csongor are 32 de ani, economist. S-a născut în Mediaș. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai - Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. În prezent locuiește în Sfântu Gheorghe. De mai bine de 12 ani este membru activ al formațiunilor de tineret partenere al UDMR: Asociația Studenților Maghiari din Sfântu Gheorghe, HÁRIT - Asociația Tinerilor din Județul Covasna iar în prezent este președintele Asociației MIÉRT - Conferința Tineretului Maghiar din România. Din 2018 la propunerea Asociației MIÉRT, este președintele executiv adjunct responsabil de tineret al UDMR.

Cunoaște și are o viziune clară asupra vieții de zi cu zi a organizațiilor de tineret și a problemelor acestora. Are relații foarte bune cu liderii organizațiilor de tineret din România (CTR - Consiliul Tineretului din România) și cu organizațiile de tineret ale partidelor politice din România, cu care a lucrat în mai multe proiecte comune de-a lungul anilor.

În prezent, este în contact zilnic cu peste 300 de organizații maghiare de tineret, de elevi și de studenți din Transilvania, cu care organizează în comun programe pentru tineri: tabere, conferințe, seminare, cursuri de formare, evenimente caritabile și mișcări care promovează voluntariatul. În același timp, sute de tineri din Transilvania sunt încurajați să ia parte în viața politică.

pe aceeași temă

Hírlevél