Sándor Gábor

Sándor Gábor

Telefon:

Sándor Gábor este specialist în domeniul siguranței rutiere. Până în ianuarie 2021 a fost fondatorul și președintele Fundației ”Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere” – înființată în 1999.

Începând din data de 05 februarie 2021 a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Este promotorul conceptual dedicat, și recunoscut ca atare, al formării profesionale de specialitate din România, inclusiv în virtutea exercitării, din 2004 și până în ianuarie 2021, a calității de administrator al liderului pieței pregătirii și perfecționării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, respectiv al IFPTR SRL – specializat în atestare și consiliere profesională.

Sándor Gábor este absolvent licențiat ca inginer de autovehicule rutiere al Institutului Politehnic București – Facultatea Transporturi, și titular de diplomă de master în managamentul securității, sănătății și al relațiilor de muncă, obținută la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Este angajat proactiv de 34 de ani în promovarea sustenabilă a sistemului de transport rutier la nivel național și a prestigiului transportatorilor rutieri, vizând ameliorarea continuă și predictibilă a siguranței rutiere. Breasla îi recunoaște inițiativele și realizările sale din acest domeniu.

pe aceeași temă

Hírlevél