Porcsalmi Bálint

Porcsalmi Bálint

Telefon:
Adresă:

400489 Cluj Napoca, Str. Republicii, Nr. 60., județul ClujPorcsalmi Bálint este consultant politic și trainer. Ariile sale de expertiză sunt planificarea strategică și managementul campaniilor pentru factori de decizie, personalități publice și organizații.

Activitatea sa politică și profesională este strâns legată de UDMR. A participat în fiecare campanie electorală a Uniunii din ultimii 17 ani colaborând cu candidați pentru președinție, parlament, parlamentul european și autoritățile locale. Timp de trei ani, a fost vicepreședinte al Uniunii Democrate Maghiare din România. A lucrat în Guvernul României timp de șase ani, în calitate de director de cabinet pentru ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației, Nagy Zsolt, respectiv ministrul culturii, Kelemen Hunor. În 2007 a fost numit secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației.

Porcsalmi a dobândit experiență și pe plan internațional, fiind recent implicat în campania electorală prezidențială din Ucraina, în alegerile locale din Viena, și alegerile parlamentare din Serbia. A coordonat campanii și acțiuni politice în Bulgaria, Slovacia, Croația, Lituania, Moldova, Bosnia și Herțegovina, dar și în Iordania, Somalia și Mongolia.

El susține cursuri de instruire în comunicare politică, dezvoltare organizațională și organizarea campaniilor pentru Institutul Republican Internațional din SUA, lucrând cu lideri și activiști ai 40 de organizații politice din întreaga lume.

Porcsalmi s-a născut la Cluj-Napoca în 1980. A obținut diploma în științe politice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Puteți urmării activitatea sa Porcsalmi Bálint pe Twitter: twitter.com/porcsalmib

pe aceeași temă

Hírlevél