Cseke Attila

Cseke Attila

Prezidiul Uniunii

Consiliul Permanent al Uniunii

Grup Senat - senator

Birou - lider de grup

Bihor - președinte

Telefon:
Adresă:

050561 Bucureşti , str. Apolodor 17, sector 5, C.P: 5

Cseke Attila, de pregătire jurist, specialist în administrație publică, are o experiență semnificativă în administrația centrală și legiferare. Este unul din legiuitorii care au elaborat Codul Administrativ al României, în formatul adoptat de Parlament și preluat ulterior de Guvernul social-democrat. Cea mai importantă realizare a mandatului său de ministru al Sănătății este descentralizarea sistemului sanitar din România, măsură care a rezultat în renovarea și dotarea atât de necesară a spitalelor din țară,

Este membru al parlamentului României din 2008, iar în ultimul mandat a fost liderul senatorilor UDMR. În timpul mandatului său a militat pentru dezvoltarea rețelei de autostrăzi din România. În fiecare an, la votul bugetului de stat, grupul UDMR a reușit să obțină în Parlament fonduri semnificative pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Cseke Attila a obținut diplomă de jurist de la Universitatea din Oradea, diplomă de masterat în drept privat, și a urmat studii postuniversitare în specializarea drept public. Născut în municipiul Marghita din județul Bihor, este căsătorit și are doi copii.

 

Birou: 415300 Marghita, str. Republicii nr. 2, jud.Bihor, T: 0359.172.712
Şef birou: Szőke Ferenc, 0771 435 688, szoke@rdsor.ro

pe aceeași temă

Hírlevél