Szilágyi Dóra Emese

Szilágyi Dóra Emese

Cabinetul Preşedintelui UDMR - Consilier relații internaționale

Prezidiul Executiv - vicepreședinte executiv responsabil de tineret

Departamentul pentru tineret - vicepreședinte executiv

Consiliul Permanent al Uniunii

Telefon:

Numele meu este Szilágyi Dóra Emese, am 32 de ani și sunt de profesie jurist. M-am născut în regiunea Partium, la Tășnad, dar am trăit și la Cluj, Sibiu sau în București.

Oriunde m-a purtat viața am încercat mereu să mă implic activ în viața comunității locale mai cu seamă în activități și proiecte legate de tineret și de dezvoltarea comunităților locale.

De aproape 10 ani sunt parte a mișcării de tineret și a CTM (Conferința Tineretului Maghiar). De 2 ani munca în domeniul tineretului a devenit ocupația mea de bază, astfel că zilnic mă întâlnesc cu foarte mulți tineri. Am cutreierat în mai multe rânduri toate regiunile din Transilvania, din Timiș până în Maramureș, din Bihor până în regiunea Trei Scaune. Fiecare zonă, fiecare regiune își are propriul potențial dar și propriile provocări. 

Încercăm să fim o busolă pentru tinerii noștri, fie că e vorba de dezvoltarea comunităților locale, de traininguri, de scrierea proiectelor de finanțare, de păstrarea valorilor transilvănene, sau de reprezentare a intereselor.

Muncind, muncim pentru noi și generația noastră. Scopul nostru esta ca din ce în ce mai mulți tineri să aleagă Transilvania, să-și aleagă orașul sau satul natal drept loc în care să-și întemeieze familia, să-și construiască viitorul. Cred cu tărie că există potențialul necesar în ei și împreună putem să construim o alternativă viabilă și competitivă, însă pentru acest lucru trebuie să valorificăm toate instrumentele: finanțări și resurse europene, o puternică reprezentare atât la Bruxelles cât și la București. Trebuie să ne facem auzită vocea, doar așa vom putea să clădim casa noastră, aici, acasă, în Transilvania.

Să fim noi vocea în 2024!

pe aceeași temă

Hírlevél