Zahoranszki István

Zahoranszki István

Telefon:

Zahoranszki István are 44 ani, a terminat cursurile Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică în 2002. Este funcționar public, lucrează din 2004 în administrația publică în cadrul Primăriei Sighetu Marmației.

Și-a început cariera la Direcția de Taxe și Impozite. Aici s-a ocupat de recuperarea datoriilor față de bugetul local al companiilor naționale de pe raza municipiului Sighetu Marmației. De aici și-a continuat activitatea în cadrul Oficiului de Calcul ca și administrator de rețea. Următoarea etapă a fost Direcția de Asistență Socială, unde lucrează și în momentul de față. În cadrul direcției a vegheat la procedeul de preluare a dosarelor de încălzire, a efectuat activități de administrator de rețea, operațiuni cu baza de date a serviciului. Cele mai multe activități în cadrul instituției pe care le prestează sunt de domeniul administrativ.

Pe parcursul anilor a urmat cursuri de expert achiziții publice, cadru technic PSI, ofițer protecția datelor. În anul 2017 a ocupat postul de expert achiziții publice, după care a fost încadrat în continuare pe post administrativ ca și cadru technic PSI și ofițer protecția datelor.

pe aceeași temă

Hírlevél