Balázs Attila este noul președinte executiv al UDMR

Balázs Attila este noul președinte executiv al UDMR

În cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali din 6 mai de la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales de către membrii Consiliului în funcția de președinte executiv.

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenție, din 2005 a fost economist la Fundația pentru Școală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 președinte executiv interimar. 

Și-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toți președinții executivi ai Uniunii.

S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Național Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

La propunerea Conferinței Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreședinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanților Unionali.

pe aceeași temă

Hírlevél