Soós Zoltán: Astăzi a învins Târgu-Mureșul! Am învins  împreună! Mulțumim, Târgu Mureș!

Soós Zoltán: Astăzi a învins Târgu-Mureșul! Am învins  împreună! Mulțumim, Târgu Mureș!

Am promis că voi fi primarul tuturor târgumureșenilor. Vă mulțumesc tuturor că m-ați susținut.

Voi greși si eu câteodată, dar pot sa spun cu siguranță ca voi reprezenta in mod egal interesele fiecărui cetățean indiferent de etnie.

Ne-am recuperat orașul. Nu noi maghiarii ci noi, toți târgumureșenii in lupta împotriva corupției și a clanurilor. Am învins.

Este o victorie istorica.

Am reușit să depășim paradigma votului etnic. Cu această zi închidem un capitol de 20 de ani din  viața orașului. Această perioadă a lăsat răni adânci. Dar am văzut ca organele vitale nu au fost afectate.

Târgumureșenii au votat cu inima și capul: schimbarea este vitală pentru orașul nostru.

Am câștigat!

Târgu Mureș, ai auzit? A câștigat schimbarea!

Am avut de parcurs un drum lung și nu mă refer doar la lunile de campanie. Am depășit prejudecățile istorice si ne-am vindecat rănile trecutului.   

Astăzi, Târgu Mureșul a lăsat în urmă frica, si a demonstrat că nu se mai teme de instigare și de dezbinare. Astăzi ați votat pentru schimbare!

Votul de azi mă obligă,  si pe mine, dar și pe actorii politici.  UDMR a ales deja, venind cu o listă de consilieri total diferită, propunând persoane care nu au fost implicate în jocurile de culise ale ultimilor 20 de ani. Acum este rândul și celorlalte formațiuni să demonstreze că interesul orașului primează intereselor de partid și de grup.  

Am toată încrederea că partidele vor înțelege mesajul clar transmis în această seară.

Sunt convins că voința târgumureșenilor exprimată astăzi  este și aceea de a se forma o majoritate solidă pro schimbare.  

Dragi prieteni,

Bernády György, a afirmat că, dacă i se oferă  încredere, va construi un nou oraș.  Nu vă promit un oraș  nou ci o altă perspectivă.

Începe un nou capitol în viața orașului. Majoritatea a înțeles mesajul și a dat un vot de încredere programului nostru, care promite un oraș mai bun și mai vibrant.

Avem în față mari provocări. Competitivitatea trebuie crescută, investitorii atrași, transportul public regândit și astfel vom diminua discrepanța față de marile orașe din regiune.

Aș mai putea continua cu o  listă întreagă a obiectivelor și problemelor care trebuie rezolvate cât mai repede.  

Însă vă spun chiar de la început, că nu vom putea rezolva totul imediat.  Avem de recuperat  20 de ani pierduți.

Nu vă promit minuni, doar muncă, multă muncă.

Ceea ce am câștigat acum nu e o funcție, este responsabilitatea de a rezolva problemele orașului. Clică de interese și abuzuri, mulțumesc, dar nu mă interesează! În schimb, accept orice sfat constructiv.

 

Cel mai important cuvânt al serii este Mulțumesc!

O să-mi exprim în această seară recunoștința, în primul rând tuturor târgumureșenilor care mi-au acordat încredere mie și programului meu elaborat alături de colegi și cu ajutorul  dumneavoastră.

În acest moment, victoria nu este doar a unei singure persoane, este victoria noastră, a tuturor!

Vă mulțumesc pentru susținere,  pentru că mi-ați fost alături încă de la început. Fără dumneavoastră nu am fi reușit.

Mulțumesc UDMR, Alianța Transilvană Maghiară și Partida Pro Europeană a Romilor.

De asemenea, doresc să mulțumesc sutelor de voluntari pentru munca și dedicația cu care au lucrat și a observatorilor și reprezentanților noștri din secțiile de votare, pentru munca și grija ca alegerile să se desfășoare într-un mod corect.

Mulțumesc echipei de campanie pentru profesionalism și dedicare. Am pornit în campanie cu o mână de oameni iar astăzi am devenit o adevărată comunitate care a pus capăt unui sistem corupt.

Cu toate că această campanie s-a terminat, această comunitate va trebui susținută și consolidată.

Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei pentru susținere și răbdare și le promit că mă vor vedea mult mai mult decât în ultimele 6 luni.

 

Vă mulțumesc!

 

 

pe aceeași temă

Hírlevél