Moldován József: UDMR cere demiterea directorului general al CNADNR – executantul lucrării de construcție a centurii de ocolire Târgu Mureș - Ungheni a reziliat contractul

Moldován József: UDMR cere demiterea directorului general al CNADNR – executantul lucrării de construcție a centurii de ocolire Târgu Mureș - Ungheni a reziliat contractul

 ”Am aflat din presă că CNADNR a omis să elibereze executantului licențele necesare pentru a începe construcția pe una din porțiunile de ieșire a drumului Târgu-Mureș - Turda. În urma sesizărilor mele repetate, atât ministrul de resort, cât și directorul general al CNADNR m-au informat săptămâna trecută că toate licențele necesare pentru construire au fost aprobate de către instituția pe care ei o conduc, în consecință, lucrările de construcție a drumului se pot derula fără probleme. Însă, potrivit situației despre care am aflat azi, se pare că am fost dezinformați”, a declarat deputatul Moldován József, în urma aflării situației privind omisiunea  CNADNR.

„Este inacceptabil modul în care își desfășoară activitatea conducerea acestei instituții. Acumulează omisiuni peste omisiuni, împiedicând permanent evoluția lucrărilor de construcții. UDMR va cere, în scris, ministrului de resort, demiterea directorului general al CNADNR, întrucât astfel de dezinformări sunt nepermise”, a afirmat Moldován, subliniind că România nu se poate dezvolta din punct de vedere economic, în cazul în care astfel de obiceiuri sunt practicate de conducătorii instituțiilor din sectorul public.

„Între Târgu-Mureș și Turda se întâmplă multe accidente, care au loc, în principal, din cauza aglomerării tronsonului de drum. Finalizarea lucrărilor la autostradă ar trebui să fie prioritare pentru toată lumea, atât din perspectiva siguranței pentru circulație, cât și pentru faptul că ar contribui la relansarea economică a regiunii”, a conchis Moldovan.

pe aceeași temă

Hírlevél