Organizația de Femei are un rol important în viața UDMR

Organizația de Femei are un rol important în viața UDMR

Rolul femeilor nu este esențial doar în familie, el este extrem de important și în consolidarea comunității, a declarat europarlamentarul Iuliu Winkler, joi seara, la Covasna, unde a participat la ședința de constituire a Organizației de Femei din oraș. 

”Așa cum femeile au un rol esențial în comunitate și familie, la fel de importantă pentru UDMR este și organizația de femei, pentru că numai împreună putem avea forță, doar împreună putem să lucrăm în beneficiul comunității în cât mai multe domenii”, a afirmat europarlamentarul, adăugând că este un susținător sincer al Organizației de Femei din UDMR. El a amintit faptul că, în această primăvară, la invitația sa, reprezentante ale Organizației de Femei a UDMR au fost la Bruxelles cu scopul de se conecta la organizația de femei din cadrul Partidului Popular European (PPE). ”Noi, în Transilvania, credem în modelul tradițional de familie, în valorile creștine, valori oarecum diluate în vestul Europei. Noi, UDMR,  avem și această datorie de a susține aceste valori în Parlamentul European”, a mai spus Iuliu Winkler. În calitatea sa de președinte al UDMR Hunedoara, el și-a exprimat speranța că și la nivelul organizațiilor de femei va fi o colaborare bună între comunitățile maghiare din județele Covasna și Hunedoara, așa cum se întâmplă deja în cazul tinerilor sau organizațiilor religioase. Mulțumită acestor colaborări, a spus Winkler, parteneriatul comunităților maghiare din cele două județe a devenit unul plin se conținut.

 

La reuniune au fost prezenți președintele Organizației de Femei din județul Covasna, Ájgel Ágnes, consilierul județean dr. Tatár Márta, Bálint Margit, secretarul pentru relații externe al Organizației de Femei a UDMR, deputatul Márton Árpád și primarul orașului Covasna, Thiesz János. În fruntea organizației orășenești Covasna a fost aleasă Bodó Enikő, întreprinzătoare din localitate.

 

 

pe aceeași temă

Hírlevél