UDMR solicită prezentarea unei evaluări concrete privind lucrările de execuție a Autostrăzii Transilvania

UDMR solicită prezentarea unei evaluări concrete privind lucrările de execuție a Autostrăzii Transilvania

La solicitarea UDMR, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, va fi prezent luni, 22 februarie, în plenul Parlamentului, pentru a prezenta stadiul concret, actual, al lucrărilor de execuție a Autostrăzii Transilvania.   

Deputatul UDMR, Cseke Attila, a declarat, referitor la acest subiect, că, pentru România, construcția Autostrăzii Transilvania trebuie să constituie o prioritate maximă iar, din acest motiv, grupul UDMR din Camera Deputaților a considerat necesar ca reprezentanții guvernului tehnocrat să clarifice, cât mai curând, situația creată în jurul construirii acestei autostrăzi. 
 
Trebuie să avem o imagine clară a situației. Am solicitat ministrului să vină în fața Parlamentului și să prezinte un raport detaliat asupra fiecărui tronson, cu informații actuale și concrete privind avizele și autorizațiile obținute,  precum și termenele de execuție. Ne așteptăm din partea executivului să prezinte o situație reală, la zi, referitoare la stadiul lucrărilor, respectiv la perspectivele finalizării Autostrăzii Transilvania”, a afirmat deputatul Cseke Attila.

pe aceeași temă

Hírlevél