Molnár Zsolt: Primăria Timișoara să devină prima primărie „verde” din România

Molnár Zsolt: Primăria Timișoara să devină prima primărie „verde” din România

„Timișoara este căminul nostru, al celor vechi și celor noi. Al românilor, al maghiarilor, al germanilor, al tuturor minorităților. Însă problemele de zi cu zi nu sunt legate de naționalitate. Ele se leagă de calitatea vieții din orașul nostru și confortul pe care ni-l oferă orașul”, a declarat, miercuri, deputatul Molnár Zsolt, candidatul UDMR la Primăria Timișoara în cadrul emisiunii Proiect de țară, difuzat de postul de televiziune Digi24. Cu acest prilej, candidatul UDMR a prezentat programul său electoral și principalele proiecte prin care dorește să continue dezvoltarea orașului.

Candidatul UDMR a mai propus o serie de idei prin care se țintește modernizarea administrației publice și eliminarea birocrației. „Vom introduce la Timișoara o Comisie de tăiat hârtii în cadrul Primăriei, prin care vom putea elimina birocrația inutilă. Totodată, voi întreprinde pași pentru dezvoltarea administrației publice electronice. Trebuie să ne folosim de posibilitățile oferite de tehnologie. Astfel, scurtăm și cozile de la ghișee, a declarat Molnár Zsolt.

El a mai adăugat că, printr-o inițiativă legislativă a UDMR, s-a creat posibilitatea achizițiilor publice verzi, deci intenționează să facă din Primăria Timișoara prima primărie „verde” din țară.

pe aceeași temă

Hírlevél