Iuliu Winkler a votat cu speranţă pentru schimbare

Iuliu Winkler a votat cu speranţă pentru schimbare

Deputatul european Iuliu Winkler, preşedintele Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR, a votat cu speranţă pentru schimbare.

„Am votat pentru schimbare. Ajunge să arunci doar o privire la cum arată azi Hunedoara, oraşul meu, ca să-ţi dai seama că e nevoie de schimbare. Am votat şi pentru continuarea proiectelor. Am votat cu dragoste şi speranţă pentru hunedoreni. Eu, care cred că viitorul Europei stă într-o Europă a regiunilor, am votat cu speranţă într-o devenire europeană a Hunedoarei”, a declarat, duminică, Iuliu Winkler după ieşirea din cabina de vot.

Întrebat de ziarişti care este opinia sa cu privire la modul în care a decurs campania pentru alegerile locale în general, dar şi în Hunedoara, deputatul european şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că aceasta a excelat prin blaturi şi non-combat sau, în unele localităţi, prin încălcarea prevederilor legii. 
”Sunt foarte dezamăgit de modul în care a decurs campania electorală pentru că ştacheta a fost coborâtă la niveluri inimaginabile. A fost pe alocuri o campanie murdară, şi aici în Hunedoara, caracterizată inclusiv de încălcarea legii, a regulilor scrise şi nescrise care ţin de etică şi moralitate. Cred că modificările aduse legii electorale, mai precis decizia cu privire la alegerea primarilor într-un singur tur, a dus la două feluri de campanii. În majoritatea covârşitoare a localităţilor din România am avut blaturi şi non-combat, iar în celelalte localităţi am asistat la o luptă dusă până la paroxism, care a utilizat orice fel de mijloace, inclusiv cele interzise de lege”, a spus Iuliu Winkler.



pe aceeași temă

Hírlevél